Nieuwsbrief

De Stichting IJmond IJzersterk bestaat nu anderhalf jaar. Het bestuur bestaat inmiddels uit drie bestuursleden Luuk Klaassen, Adrie Winkelaar en Wim Moonen met twee adviseurs Bertus Berghuis en Willem Jonkman. Dit is door anderen genoemd: een stelletje “oude mannen”. Uiteraard niet als positief bedoeld, wij ervaren wij het evenwel als een geuzennaam.  Immers in veel culturen is oud gelijk aan ervarenheid en wijsheid. Dat niet alleen, juist daarom hebben de meesten van ons ook tijd om te reflecteren op de ontwikkelingen in de IJmond en goed werk voor de stichting te verrichten.

In dit afgelopen jaar hebben we al veel gedaan. We zijn vooral op zoek gegaan hoe we als stichting een positieve constructieve bijdrage kunnen leveren aan een groene, duurzame en gezonde toekomst voor de IJmond.

“Goed nieuws is geen nieuws.”

Remco Campert, Nederlands letterkundige 1929-2022

We constateren dat, ondanks dat de regionale pers ons “boycot”, onze activiteiten niet onbemerkt blijven. Meer nog ze worden door velen als een positief ander geluid worden ervaren. Vandaar dat we denken dat gelijkgestemde IJmondenaren wel regelmatig iets daarover willen lezen en daar niet de krant voor hoeven na te speuren. Dus we gaan proberen om op regelmatige tijden te berichten over onze activiteiten via een email nieuwsbrief. We zijn nog zoekende naar het juiste format en zijn zeer daarom benieuwd of dit aanslaat.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze aanmeld-link.