Wanbeleid van de overheid?

Greenpeace wil de overheid aanklagen voor het, volgens hun, wanbeleid op het gebied van milieu en klimaat van de Nederlandse Staat. Maar voert Greenpeace niet een wanbeleid als je al jaren actief bent voor het milieu en klimaat maar alleen van alles wil verbieden en nooit met een oplossing komt?

Dit heeft te maken met het verdienmodel van Greenpeace. Het zijn de nieuwe priesters van deze tijd. Ze demoniseren de burgers met hun verhalen dat als we zo doorgaan met onze aarde het niet goed zal gaan. Zij hebben niets aan oplossingen. De kerk verzamelde vroeger geld met hel en verdoemenis te prediken en als je dan maar geld gaf kwam je in ieder geval in de hemel. En de priesters vaarden er wel bij.

Greenpeace doet hetzelfde, preken problemen, om de burgers aan hun te laten organisatie betalen, want dan krijg je het geloof goed bezig te zijn voor het milieu en klimaat. Terwijl nogmaals er komt geen andere oplossing bij Greenpeace vandaan dan alleen overal mee te stoppen. Dat is pas wanbeleid.